010-767 00 33 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Busvervoer

De busreizen worden verzorgd door de busmaatschappij van SET-Reizen. Al onze chauffeurs werken al jaren voor onze organisatie en hebben veel affiniteit met mensen met een verstandelijk beperking. Feitelijk zijn zij ook als begeleider bij het begeleidersteam betrokken.

Voor de busvakanties van Lunet Reizen worden kleine touringcars ingezet welke afgestemd zijn op de groepsgrootte van maximaal 12 reizigers en 3 begeleiders. Hierdoor wordt het gezellige en kleinschalige karakter van de reis behouden. Soms wordt er op de pendeldagen (heen- en terugreis) met een grotere touringcar gereden en de reisgroep gecombineerd met een andere reisgroep uit dezelfde doelgroep.

Indien de groepsgrootte wat kleiner is dan de standaard groep van 12 reizigers dan kan er worden gekozen voor de inzet van een 9-persoonsbusje.

De rolstoelgroepen van onze vakantiecategorie Zorgplus worden zowel op de heen- en terugreis als ter plekke vervoert met een rolstoeltouringcar.

Opstappplaatsen

Busreizen
P+R Meerhoven,
Eindhoven - routebeschrijving

Vliegreizen
Eindhoven Airport
Vertrekhal - routebeschrijving

Haal&Breng-Taxiservice

Het vervoer van jouw vakantie begint bij de opstapplaats. Op deze opstapplaatsen zijn onze begeleiders te herkennen aan hun rode shirt of jas. Ben je niet in de gelegenheid om vervoer tussen je huisadres en de opstapplaats te regelen, dan kan je onze Haal&Breng-Taxiservice inschakelen.

Voordelen taxiservice

Je wordt thuis opgehaald en naar de opstapplaats gebrachtOp de opstapplaats staat het begeleidersteam voor je klaarNa de vakantie word je weer veilig thuis gebracht
Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: